Wij zijn specialisten in het maken van tailormade entertainment concepten, podiumprogrammeringen en openings- en dinnershows. Met ons uitgebreid aanbod van diverse artiesten en de benodigde technische kennis en mankracht zorgen wij voor het samenkomen van uw evenement tot één grote happening.

Wij adviseren u graag!

Co Solo

 

CO SOLO

Verlengde Nieuwstraat 59 | 3011 GX Rotterdam NL

010 511 05 15 | info@cosolo.nl

©Co Solo 2004-2021

DJ Niles Alister

Niels Alister ’t Hart en vinyl zijn een gouden duo. Hij combineert de grote hits en samples uit de jaren 70/80/90 met een hedendaagse beat & sound. ‘Oud’ & ‘nieuw’ worden verenigd in een gedurfde strakke mix, live achter de Dj booth.

DJ Benjamin

DJ Benjamin mixt live de samples van bekende dansnummers met o.a. Arabische, reggae, latino en groovy sounds. Hij laat zijn veelzijdigheid horen in zijn DJ concepten op maat en zet daarmee de juiste toon op uw evenement.

MC Nyjolene

‘Je ziet haar, je hoort haar en je denkt WOW’. Deze van origine Engelstalige zangeres is ‘heaven on earth’. Op de beats van DJ Niles zorgt MC Nyjolene voor een feest met klasse!

Saxofonist Tom Beek

Tom Beek is een geliefde en veelzijdige saxofonist Deze veelgevraagde solist beweegt zich gemakkelijk in allerlei stijlen en blijft toch herkenbaar! Met DJ niles aan zijn zijde creëert Tom een muzikale belevenis!

Percussionist Frank Wardenier

Frank Wardenier improviseert extra drive en interactie met het publiek door zijn gevoel van ritme met diverse percussie-instrumenten. Dit geeft een reguliere DJ set net een extra twist.

 

Epic!

Een gitarist, bassist, drummer en toetsenist. Voeg hier twee dijken van stemmen aan toe en laat vervolgens licht sudderen. Wanneer uw gasten langzaam op smaak zijn gebracht brengt Epic! hen aan de kook met herkenbare en dansbare songs!

Suited

Strak in het pak produceren de 3 ervaren muzikanten van Suited met slechts twee gitaren en een cajon een slimme mix van medleys met de grootste hits van de Beatles, Michael Jackson, Stevie Wonder en meer.

Wicked

3 of 5 prachtige groovy dames met hemelse stemmen zorgen gegarandeerd voor een power feest! Wicked zorgt voor de juiste toon op uw evenement met bekende soul covers. Inzetbaar als tape act of met een spectaculaire band.

Frederike Schonis

Eén van de meest veelbelovende jazztalenten in Nederland. Met haar warm stemgeluid en een bijzondere timing brengt zij (met band/live begeleiding) een eigentijdse jazzsound die toegankelijk is voor elk publiek.

Hear Hella

Het theater, de musicalscene en podia hebben geen geheimen meer voor Hella. Ze zingt haar favoriete nummers uit het uitgebreide jazz, easy listening en evergreens repertoire met een vleugje theater; in presentatie en keuze van nummers!

Lady Grey

Swingend en improviserend brengt Lady Grey de bekende jazz standards tot leven.

Haar timbre en timing zijn van ongekend niveau. Lady Grey brengt vele bekende songs van Frank Sinatra, Billy Holliday tot Norah Jones in een romantische ambiance.

 

Listen to Levin

Begeleidend op de piano zorgt Karen Levin voor sfeer en gezelligheid en speelt en zingt ze een verrassend repertoire, variërend van Elton John, Phil Collings tot Adele en Billy Joel. Perfect als achtergrondmuziek en muzikale aankleding van uw diner.

Mijne Heeren

Gearrangeerde standards vervlochten met eigen composities, kleurrijke harmonieën met uitdagende ritmes en stijlwisselingen met als doel het publiek te verrassen. Een band die je laat swingen en meeneemt op een reis langs gevoelige ballads.

Duo Beton

Betty en Tonnie zijn een lust voor het oog en het oor. De stemmen van deze sociaal bewogen en gedreven Rotterdamse dames gaan door merg en been. Duo Beton beweegt zich tussen uw bezoekers en toveren een glimlach op elk gezicht!

Personeel!

De dames van Personeel! begeven zich in eerste instantie onder uw gasten als bedienend personeel. Na een eerste schuchtere poging op het podium, nemen zij uw gasten mee in een kort humoristisch muzikaal intermezzo.

Zelfbewustwor- dingscursus

In deze spoedcursus voor de ziel worden oude liefdes hervonden, frustraties uitgebreid besproken en het gekwetste ego opgekrikt in een op maat gemaakte show door de twee licht hysterische Rotterdamse dames Karen en Monique!

You've got mail

Onze postbezorgsters gaan langs bij uw gasten die ter plekke een kaart kunnen sturen aan een van de andere aanwezigen op het feest, eventueel wordt de boodschap live toegezongen. Dit alles natuurlijk met een flinke knipoog!

Marlies du Mosch

Pianiste Marlies du Mosch heeft een eigen muzikale stijl ontwikkeld. Haar hart ligt bij de jazz, gegrond in een stevige klassieke basis en zorgt daarmee voor de perfecte sfeer op uw evenement.

Off Stage

Kris kras tussen uw gasten door spelen en zingen Age Kat (gitaar) en Monique van der Ster (zang) de mooiste easy listening en popsongs. Off Stage is een akoestisch mobiel duo dat op eenvoudige wijze de juiste toon op uw evenement zet.

Trio Kruit

Kruit (duo of trio) speelt lekker in ’t gehoor liggende gouwe ouwe, jazzy, bluezy, swingende muziek in ’t Engels,  Frans en Nederlands, en zorgt hiermee voor een ontspannen en gezellige muzikale omlijsting van elke gelegenheid op elke locatie!

Rembrandt Act

Een hedendaagse twist aan de beroemde schilderijen uit onze gouden eeuw. Van een afstand lijken de dansers zo weggelopen uit een Rembrandt schilderij, maar wie beter kijkt ontdekt de knipoog naar het nu.

White Deco dansers

Drie prachtige danseressen in wit gehuld worden als bewegend decor op elke vlakke muur geprojecteerd. De act geeft extra dimensie aan uw evenement en is een ware eyecatcher, waar elke voorbijganger even bij stil zal staan.

Hand to Hand

Tijdens de handstandact balanceren twee acrobaten op elkaars lichamen, waarbij kracht, evenwicht, controle, stabiliteit en vertrouwen wordt getoond. Zowel vrij in de ruimte als tegen een muur, een pilaar of de bar.

Luchtacrobatiek

Hoog boven uw gasten, het podium of toneel buitelt en danst het luchtacrobatiek duo. Verankerd aan het plafond maar niet gezekerd aan hun doek, trapeze, ring of elastiek brengen de acrobaten een prachtige luchtdans ten uitvoer.

Table magic by Robin Matrix

Goochelaar Robin Matrix verbaast iedereen, keer op keer. Met zijn interactieve goocheltrucs, personal touch en verbazingwekkende trucs laat hij een grote indruk achter op elk event. Rondlopend tussen uw gasten of met een show!

Table Magic by Jordi Jansen

Met zijn vingervlugge trucs doet goochelaar Jordi Jansen al uw gasten versteld staan. Jordi mengt zich tussen het publiek en vertoont op deze manier zijn kunsten aan elke tafel. Een werkelijke verrijking van uw evenement!

Handtas lezeres

Een kleine of grote tas, met slechts een paar spullen of eentje die uitpuilt? De handtaslezeres bewondert niet alleen de fantastische uitvoering, maar geeft zij op basis van de inhoud een helder beeld over de eigenares, met respect en humor!

Walking Chandeliers

Deze wandelende kandelaren zweven door de ruimte als stille getuigen van de schoonheid van het moment. Bij de entree, tussen uw gasten of aan de dinertafel. De Walking Chandeliers zijn er in het wit, zwart en goud.

Masters of Beauty

In hun hagelwitte haarstudio wachten de Masters of Beauty met hun blinkende föhns in de aanslag uw gasten gretig op. Gewillige gasten worden gemetamorfoseerd tot ware rode loper figuranten!

ChiKaas

Ze zijn mooi, hip, en charmant. Met hun kleurige kostuums en hooggehakte klompen vrolijken ze elke gelegenheid op. De ChiKaas gaan met u op de foto, lopen rond met hapjes en kunnen uw evenement opluisteren met een klompendans!

Candygirl & -boy

De Candygirls en -boys delen zoetigheden uit met een glimlach. In spraakmakende kostuums verrassen de lieftallige candy girls en stoere candy boys uw gasten. Snoepjes, ijsjes, chocolade of desserts? Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar!

Champagne dame

De Champagne dame zorgt voor een warm en hartelijk welkom bij binnenkomst met een glaasje bubbels! Met haar glimlach en oogstrelende kostuum zorgt de Champagne altijd voor een goed begin van uw evenement.

Co Solo
Co Solo
Co Solo
Co Solo
Co Solo
Co Solo
Co Solo