CLICK FOR ENGLISH

The Live Experience Online

uw online event, mooi veilig en betaalbaar

Live VR Stage

Wij bieden een compleet pakket van diensten aan gericht op de organisatie van het perfecte online event. Daarvoor gebruiken wij zogenaamde XR techniek. Met deze XR technologie worden 3D omgevingen gecreëerd die volledig samensmelten met de real-life omgeving waardoor je iets of iemand in welke omgeving dan ook kan plaatsen. Maar dat is niet alles. Uw eigen projectmanager begeleidt u van start tot finish. Wij kunnen u alles uit handen nemen.

Hoe werkt het?

LED

Basis hiervoor zijn led wanden en in de studio in Utrecht ook led vloer waarin het non-fictie gedeelte zich bevindt (mensen en werkelijke props). De door ons gecreëerde 3D omgeving wordt als het ware op het ledsysteem “geprojecteerd”. Alles wat buiten het ledsysteem valt is dus virtueel oftewel extended reality. In deze 3D wereld is heel veel mogelijk. Door de positie van camera’s te tracken verandert het perspectief van wat de kijker ziet mee waardoor die zich gevoelsmatig ook echt in deze driedimensionale ruimte bevindt.

INTERACTIEF

Tevens bieden wij de mogelijkheid om de uitzending volledig interactief te maken. Wij projecteren gasten van het event live op camera in de studio en u kunt vanuit de studio live met hen praten. Daarnaast bieden we alle gasten de mogelijkheid aan om deel te nemen met gebruik van de eigen camera. Deze beelden worden live weergegeven. Dit verhoogt het gevoel gezamenlijk deel te nemen aan het event.

VEILIGHEID

In onze studio houden wij ons aan de richtlijnen van de overheid met betrekking tot persoonlijke veiligheid. Daarnaast is uw (persoons)data bij ons veilig. Onze servers staan in de Europese Unie waardoor wij zijn gebonden aan de Europese richtlijnen met betrekking tot privacy en data beveiliging.

Onze studio's

ROTTERDAM

Gevestigd in het nieuwe congrescentrum van Ahoy in Rotterdam.

UTRECHT

Gevestigd langs de A2 dichtbij de afslag Maarsen.

features

• regie voor 8-12 personen

• aparte audio regie

• extra regie voor live tolken

• verschillende meubilair opties

• maximaal 3 personen tegelijk op camera

• 2 virtuele schermen voor presentatie en live interactie

features

• kleedkamer voor gasten

• catering ruimte van alle gemakken voorzien

• catering ruimte voor 4-6 gasten

• aparte ruimte voor beeld/licht- en videoregie

• aparte ruimte voor audioregie

• 150m2 studio oppervlak

Stappenplan

 

stap 1

 

Contact

 

 Allereerst brengt één van onze consultants tijdens een persoonlijk gesprek Uw wensen en doelen in kaart. De consultant informeert U ook over alle mogelijkheden van de studio. Aan de hand daarvan wordt bekeken welke opties van de studio hier het beste op aansluiten.

 

stap 3

 

De voorbereiding

 

Uw consultant begeleidt u en eventueel uw team gedurende de voorbereidingsfase voor het event zodat alle zaken tijdig worden aangeleverd en/of voor u op maat gemaakt. Denk daarbij aan leaders en bumpers, video’s en presentaties.

 

stap 5

 

We gaan live

 

Showtime!

 

stap 2

 

Het plan

 

We vullen de menukaart in waarop we aangeven welke inzet van hardware, crew en faciliteiten nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Hieruit volgt een passende offerte. Indien akkoord gaan we door naar stap 3.

 

stap 4

 

Het testen

 

Uw gekozen of ontworpen 3D ontwerp, presentaties, video’s en alles wat in stap 3 is afgesproken wordt in de servers ingeladen.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken. Meer video's en informatie over Live VR Stage kunt u ook vinden op de website livevrstage.nl.

 

CO SOLO

Verlengde Nieuwstraat 59 | 3011 GX Rotterdam NL

010 511 05 15 | livevrstage@cosolo.nl

©Co Solo 2004-2021